Lijst aanpassingen nieuwe patch Battlefield 3 vrijgegeven | Gamer.nl

Lijst aanpassingen nieuwe patch Battlefield 3 vrijgegeven | Gamer.nl

Voor de Total War-purist is het ketterij van de hoogste orde: geen historische setting, maar een volledig fictieve wereld waarin orks, vampiers en dwergen elkaar brullend de hersenpan inslaan. Dat is misschien jammer voor de geschiedenisliefhebber, maar Total War: Warhammer belooft meer spektakel dan ooit tevoren.

De voornaamste aanpa ingen in de patch zitten in de wapenbalans en in voertuigen die niet goed functioneren. "We zijn nog steeds bezig met het verbeteren van de online gameplay voor alle leden van onze geliefde community", aldus Dice. De voledige lijst van aanpa ingen is te lezen op de blog. Waneer de patch verschijnt voor PC, Xbox 360 en PlayStation 3 is niet bekend.

Radiostilte

Het bericht op de blog van ontwikkelaar Dice volgt niet lang nadat Battlefield-community Battlefieldo uitgever Electronic Arts een ultimatum heeft gesteld door te dreigen met een algehele boycot van Battlefield 3 gedurende 24 uur. Dit betekent dat niemand de game speelt, erover praat op een forum of er melding van maakt op Twitter.

De community-site wil hiermee bereiken dat er in de toekomst gecommuniceerd wordt wanneer volgende patches en uitbreidingen precies verschijnen. In het bericht op Battlefieldo wordt duidelijk vermeld dat de community uitgever EA en niet ontwikkelaar Dice verantwoordelijk houdt voor het veronderstelde gebrek aan communicatie. Dice of EA hebben nog niet gereageerd op de actie van Battlefieldo.


Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou