Nieuws
Destiny 2

Lightfall-uitbreiding voor Destiny 2 komt op 28 februari uit

Er komen Destiny 2-cosmetics naar Fortnite en Fall Guys

Geschreven door Michel Musters op
De volgende uitbreiding voor Destiny 2, Lightfall, komt op 28 februari 2023 uit.

Dat heeft Bungie gisteren tijdens een livestream aangekondigd. De uitbreiding bevat de nieuwe locatie Neomuna - Neptune, een nieuwe subklasse genaamd Strand en een nieuwe campagne met verhaal. 

Bungie kondigde ook aan dat de pc-versie van Destiny 2 nu via Epic Games Store verkrijgbaar is. Mensen die de game daar kopen ontvangen gratis een Bungie 30th Anniversay Pack. Cosmetische items gebaseerd op Destiny 2 komen ook naar door Epic gepubliceerde games Fortnite en Fall Guys. In Fortnite zijn ze vanaf nu beschikbaar, in Fall Guys vanaf 17 september. Verder liet het bedrijf weten dat het in de toekomst geen Destiny 2-uitbreidingen meer verwijdert.

Na Lightfall moet nog een uitbreiding voor Destiny 2 uitkomen, wat volgens Bungie de "eerste saga van Destiny" afrondt. Die uitbreiding heet The Final Shape, maar is nog niet onthuld.

Eerder dit jaar werd Destiny-ontwikkelaar Bungie door Sony PlayStation gekocht voor 3,6 miljard dollar. Bungie blijft de volledige vrijheid houden om games uit te brengen op alle platforms. Het bedrijf is in ieder geval van plan om voor 2025 minstens één nieuwe IP uit te brengen. Volgens geruchten werkt de studio ook aan een mobiele Destiny-game in samenwerking met het Chinese NetEase, dat eerder al 100 miljoen dollar investeerde in Bungie.

Hieronder is de trailer van Lightfall te zien, alsmede video's over het nieuwe seizoen Season of Plunder en een video rondom de cosmetische items gebaseerd op Destiny 2 in Fortnite en Fall Guys. Helemaal onderin is de complete livestream te vinden.

Dit artikel delen:

Lees meer

Morty is nu beschikbaar in Multiversus Dead Island 2 opnieuw onthuld, vanaf 3 februari verkrijgbaar
0

Reacties op: Lightfall-uitbreiding voor Destiny 2 komt op 28 februari uit

  • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
  • Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

 

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord met onze voorwaarden voor reacties.