Nieuws

Fortnite Chapter 2 komt met gevaarlijke vuilnisbakken

Deze Fortnite-bug is wel erg vreemd

Geschreven door Cody Dakota op
Het tweede hoofdstuk van Fortnite is begonnen en het speelveld is verplaatst naar een compleet nieuwe eiland. Maar de transitie is niet helemaal vlekkeloos verlopen, zo ontdekte Reddit-gebruiker Bigdog-475 een vreemde vuilnisbak-bug.

Fortnite heeft wel eens vaker een foutje in het spel zitten, maar deze bug is wel heel apart. Wanneer spelers zich verstoppen in de daarvoor bestemde vuilnisbakken, is de kans groot dat ze hier niet levend uitkomen. Het kan namelijk gebeuren dat jouw Fortnite-personage transformeert in een geest en daarna langzaam opstijgt. Wanneer er een bepaalde hoogte wordt bereikt, valt de speler plotseling naar beneden en deze val is helaas niet te overleven.

Veel Fortnite-spelers hadden het idee dat de bug bij het spel hoorde, maar dit bleek niet het geval te zijn. Een werknemer van Epic Games heeft inmiddels bevestigd dat het een fout in de game is: "We hebben het probleem doorgestuurd en er wordt naar gekeken", verklaart de werknemer. Vooralsnog is het probleem niet opgelost en is het devies simpel: Pas op voor de vuilnisbakken!

Eerder werd de map van het tweede seizoen al 'per ongeluk'gelekt door een werknemer van Epic enhier lees je alles wat er nieuw is in Chapter 2 van Fortnite.

Dit artikel delen:

Lees meer

Eerste foto van PlayStation 5-devkit mogelijk gelekt Fan maakt concept van Geralt uit The Witcher in Cyberpunk 2077
0

Reacties op: Fortnite Chapter 2 komt met gevaarlijke vuilnisbakken

  • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
  • Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

 

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord met onze voorwaarden voor reacties.