Levende wereld in Altar's nieuwe RPG Vision | Gamer.nl

Na eerdere trailers deze week is er een derde trailer van No Man's Sky uitgebracht.

Alter Interactive, de ontwikkelaar van UFO: Aftermath, heeft vandaag haar nieuwe project onthuld. Vision is de naam van deze zeer ambitieuze role playing game die zich afspeeld in een unieke fantasywereld. De makers hebben veel aandacht besteed aan de kunstmatige intelligentie van de NPC's en ervoor gezorgd dat de wereld artistiek goed in elkaar steekt en erg samenhangend is. Hierdoor zou het spel alvast erg levendig en verfri end aan moeten voelen.

Buiten de mooie wereld belooft men echter ook veel diepgang in het spel. Verschillende vechtstijlen en spells staan tot je beschikking en je kan de omgeving gebruiken tijdens de gevechten. Natuurlijk staat het verhaal voorop en deze zou aardig wat intere ante plotwendingen moeten hebben en wordt verteld via ingame cutscènes en via de dialogen die je met de vele NPC's in het spel kan voeren via het gekende boomsysteem.

Voor wat artwork en een kleine sfeerimpre ie surf je alvast hier heen. We zijn benieuwd hoe het spel er uit zal gaan zien en of we hier mi chien met een nieuwe Gothic dan wel Outcast te maken hebben. Mi chien dat we op de E3 meer van het spel onder ogen krijgen.
Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou