Level editor Action Henk nu beschikbaar | Gamer.nl

Level editor Action Henk nu beschikbaar | Gamer.nl

PC REVIEW - Als je gevraagd wordt om een Nederlandse gamedeveloper te noemen, zal je vermoedelijk Killzone-ontwikkelaar Guerrilla Games noemen. Toch zijn er inmiddels ook talloze andere, kleinere studios die fraaie (indie)games hebben uitgebracht. Zo brachten de afgelopen jaren ons onder andere Reus van Abbey Games, Awesomenauts van Ronimo Games en Luftrausers van Vlambeer. Met regelmaat komen er dus kwalitatief degelijke titel van Nederlandse bodem. Nieuw in dit rijtje is Amulware, dat debuteert met Roche Fusion.

Met de level editor kunnen spelers hun eigen levels maken en delen via de Steam Workshop. De ontwikkelaar zegt er wel bij dat de level editor nog in een vroeg ontwikkelstadium is, en dat deze nog niet helemaal stabiel is. Ook de interface is nog niet helemaal af, zegt Rage Squid. Action Henk is nog in Early Acce en nog niet officieel uit.

Naast de level editor voegt de update vier nieuwe levels, vier skins en nieuwe muziek toe. De vier levels hebben een disco-thema. In het laatste disco-level nemen spelers het op tegen Henks sensei Neil, die een speelbaar personage wordt nadat spelers hem hebben verslagen.


Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou