Level-5 peilt interesse voor Japanse games | Gamer.nl

Level-5 peilt interesse voor Japanse games | Gamer.nl

Voor de Total War-purist is het ketterij van de hoogste orde: geen historische setting, maar een volledig fictieve wereld waarin orks, vampiers en dwergen elkaar brullend de hersenpan inslaan. Dat is misschien jammer voor de geschiedenisliefhebber, maar Total War: Warhammer belooft meer spektakel dan ooit tevoren.

Spelers kunnen in de poll kiezen voor een van de volgende games: Profe or Layton Vs. Ace Attorney, Girl's RPG Cinderelife, Profe or Layton and the Mask of Miracle, Time Travellers, Ninokuni (PlayStation 3 of DS), The Little Battlers, Inazuma Eleven Strikers, Inazuma Eleven en Fantasy Life.

Op dit moment voert Profe or Layton Vs. Ace Attorney de lijst aan met 5.728 stemmen, de PS3-versie van Ninokuni volgt met 3986 stemmen. Level-5 garandeert niet dat de winnaar van de poll ook daadwerkelijk in het Westen uitgebracht zal worden. Naar verwachting gebeurt dit ongeacht de poll wel met Profe or Layton and the Mask of Miracle, aangezien de voorgaande delen in deze serie ook in het Westen bijzonder populair bleken.


Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou