Level 5 kondigt nieuwe game Time Travelers aan | Gamer.nl

Voor de Total War-purist is het ketterij van de hoogste orde: geen historische setting, maar een volledig fictieve wereld waarin orks, vampiers en dwergen elkaar brullend de hersenpan inslaan. Dat is misschien jammer voor de geschiedenisliefhebber, maar Total War: Warhammer belooft meer spektakel dan ooit tevoren.

De nieuwe game van Level 5 heet Time Travelers. Akihiro Hino, bedenker van de Profe or Layton-reeks, en Jiro Ishi werken samen aan de game. Het tweetal werd geïnterviewd door Famitsu, maar kon nog weinig details over de game geven. Er is zelfs nog geen genre genoemd voor de game. "Het genre blijft nog even een geheim", liet Ishi weten.

Hoewel er niet verteld werd voor welke platformen de game uit gaat komen, hintte Hino naar een mogelijke release op de 3DS, de aankomende handheld van Nintendo die driedimensionale beelden kan tonen zonder dat daar een speciale bril voor nodig is. "We maken deze game voor hardware die nog niet bestaat", aldus Hino.

Ook deelde Ishi mee dat de game volgens hem uniek is in de opzet. "Ik verwerk ideeën over tijdreizen in de game waar niemand tot dusver aandacht aan heeft besteed, ook niet in films of boeken", aldus de ontwikkelaar. Er is nog geen releasedatum voor Time Travelers bekendgemaakt.


Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou