Level 100 al bereikt in World of Warcraft: Warlords of Draenor | Gamer.nl

Level 100 al bereikt in World of Warcraft: Warlords of Draenor | Gamer.nl

PC REVIEW - Als je gevraagd wordt om een Nederlandse gamedeveloper te noemen, zal je vermoedelijk Killzone-ontwikkelaar Guerrilla Games noemen. Toch zijn er inmiddels ook talloze andere, kleinere studios die fraaie (indie)games hebben uitgebracht. Zo brachten de afgelopen jaren ons onder andere Reus van Abbey Games, Awesomenauts van Ronimo Games en Luftrausers van Vlambeer. Met regelmaat komen er dus kwalitatief degelijke titel van Nederlandse bodem. Nieuw in dit rijtje is Amulware, dat debuteert met Roche Fusion.

Het nieuwe maximale level zou al binnen een uur na lancering zijn bereikt, maar dit gebeurde via bepaalde exploits. Ontwikkelaar Blizzard heeft daar inmiddels maatregelen tegen getroffen en desbetreffende spelers teruggefloten.

Anderen hebben via de bèta waarschijnlijk al een plan van aanpak opgesteld om zo efficiënt en daarmee snel mogelijk level 100 te bereiken. Dit onder meer door veel daily quests in te leveren en daarbij gebruik te maken van teleportatievoorwerpen om zo de in-game reistijd te minimaliseren.

Warlords of Draenor is de vijfde uitbreiding voor World of Warcraft, dat eind november officieel tien jaar bestaat. Blizzard bracht vandaag ook de launchtrailer van het spel uit.


Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou