Nieuws

Leisure Suit Larry: Wet Dreams Dry Twice uitgesteld

Vanaf 23 oktober speelbaar

Geschreven door Cody van den Bogert op
Het nieuwste deel van Leisure Suit Larry, Wet Dreams Dry Twice, is met een week uitgesteld. De game verschijnt nu op 23 oktober, in plaats van 15 oktober.

Dat blijkt uit een Tweet van uitgever Assemble Entertainment. Het bericht bevat naast de aankondiging van het uitstel, ook een aantal schermafbeeldingen van de aankomende game.

Wet Dreams Dry Twice wordt, net als het vorige deel, ontwikkeld door de Duitse studio CrazyBunch. Het nieuwe deel is dan ook een vervolg op de in 2018 verschenen point & click-adventure Leisure Suit Larry: Wet Dreams Don't Dry.

In het spel verkennen spelers diverse tropische eilanden met in totaal meer dan vijftig met de hand getekende locaties. Ook zijn er meer dan veertig oude en nieuwe personages te vinden in de game.

De Leisure Suit Larry-games waren echter vooral in de jaren '80 en '90 populair en stonden bekend om hun onderbroekenhumor. Larry probeert in elke game te scoren met vrouwen, vaak op de meest belachelijke manieren. Spelers lossen in de games diverse puzzels op.

Dit artikel delen:

Lees meer

Call of Duty: Black Ops Cold War maakt een ongemakkelijke indruk Manifold Garden komt naar Xbox Series X en S
0

Reacties op: Leisure Suit Larry: Wet Dreams Dry Twice uitgesteld

  • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
  • Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

 

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord met onze voorwaarden voor reacties.