Leisure Suit Larry HD naar Kickstarter | Gamer.nl

Leisure Suit Larry HD naar Kickstarter | Gamer.nl

Voor de Total War-purist is het ketterij van de hoogste orde: geen historische setting, maar een volledig fictieve wereld waarin orks, vampiers en dwergen elkaar brullend de hersenpan inslaan. Dat is misschien jammer voor de geschiedenisliefhebber, maar Total War: Warhammer belooft meer spektakel dan ooit tevoren.

De teller staat inmiddels op ruim 70.000 dollar, bijeengebracht door meer dan 1600 donateurs. De inzamelingsactie loopt nog 29 dagen. Wie 15 dollar of meer doneert, krijgt een digitaal exemplaar van de game. Er zijn ook een aantal extra's voor wie een hoger bedrag beschikbaar stelt, met als hoogste beloning een weekend naar Las Vegas met onder andere Larry-bedenker Al Lowe, bij een donatie van 50.000 dollar.

Voor dit bedrag is het ook mogelijk voor een fan om zijn naam in de game terug te zien. Deze komt dan in plaats van Ken in de voor Larry iconische zin 'Ken sent me' te staan. Als er in totaal meer dan 500.000 dollar wordt gedoneerd, dan zal de game naar meerdere talen worden vertaald en komt deze naar meer platformen naast PC. Ook wordt er dan extra content aan het spel toegevoegd.

Leisure Suit Larry HD wordt ontwikkeld door Replay Games in samenwerking met Al Lowe en nog drie andere mensen die aan de oorspronkelijke game hebben gewerkt. Als Leisure Suit Larry HD een succes wordt, dan wil het team ook de andere larry's van een remake voorzien "en mi chien zelfs Leisure Suit Larry 4: The Case of the Mi ing Floppies).


Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou