Lego Super Mario-set onthuld

Lego Super Mario-set onthuld

Nintendo heeft de eerste beelden onthuld van de Lego Super Mario-set. De trailer verscheen onlangs op social media en YouTube.

Eerder deze week hintte Nintendo al naar samenwerking met Lego met een korte teaser op Twitter. Nu is de eerste trailer van de interactieve-set verschenen, die ergens dit jaar moet uitkomen.

In de omschrijving van de video staat: “Bereid je voor om te rennen en te springen met Lego Super Mario! Gebruik Lego-stenen om uitdagingen te bouwen voor jou en je vrienden, vijanden te verslaan en natuurlijk munten te verzamelen.” Het lijkt er inderdaad op dat mensen zelf een level in elkaar kunnen zetten met deze LEGO-set.

Takashi Tezuka, producent voor Nintendo co. Ltd, is erg enthousiast over het nieuwe product: “Ik heb Lego-producten altijd leuk gevonden, net als hoe Lego kinderen kan leren hun fantasie te gebruiken tijdens het spelen.” Volgens Tezuka zochten Nintendo en Lego een manier om twee verschillende speelstijlen te combineren. De trailer is hieronder te bekijken.

Hoeveel de LEGO Super Mario-set gaat kosten is nog niet bekend. Het is ook nog niet duidelijk wanneer de set uitkomt.

Watch on YouTube

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!

Poaaaaahhh

0

Aanbevolen voor jou