Nieuws
Lego Star Wars: The Skywalker Saga

Lego Star Wars: The Skywalker Saga wordt tijdens Gamescom getoond

Het is een van de games die tijdens Gamescom Opening Night Live wordt getoond

Geschreven door Michel Musters op
Warner Bros. toont tijdens Gamescom Opening Night Live volgende week woensdag meer van van Lego Star Wars: The Skywalker Saga.

Dat heeft presentator en organisator Geoff Keighley laten weten. De laatste keer dat de game werd getoond was in augustus vorig jaar. Eerder dit jaar werd de game voor onbepaalde tijd uitgesteld. Ontwikkelaar TT Games liet toen weten "meer tijd nodig te hebben om de grootst een beste Lego-game ooit" af te leveren.

The Skywalker Saga is een herinterpretatie van de vorige Lego Star Wars-games. Spelers kunnen in elke volgorde afreizen naar elke planeet uit de negen films. Lego Star Wars: The Skywalker Saga verschijnt voor PlayStation 5, Xbox Series X, PlayStation 4, Xbox One, Switch en pc.

Opening Night Live geeft het officiële startschot aan de de geheel digitale gamebeurs. De livestream begint aanstaande woensdag om 19:30 uur Nederlandse tijd met een pre-show van een halfuur, gevolgd door een twee uur durende show. De afgelopen twee jaar werd de openingsshow ook gehouden - in 2020 waren er meer dan twee miljoen gelijktijdige kijkers.

Volgende week staan er meer livestreams in verband met Gamescom op de planning. Dinsdag zendt Microsoft om 19:00 uur Nederlandse tijd een Xbox-stream uit. Daarin geeft het "diepgaande updates" over aangekondigde games van het bedrijf zelf en andere partijen. Op donderdag zendt IGN om 20:30 uur een Awesome Indies-livestream uit van negentig minuten met zo'n veertig games. Dat wordt gevolgd door de Gamescom-editie van Future Games Show om 22:00 uur, waarin games van onder andere Koch Media, Frontier, Team 17 en Tripwire Interactive worden getoond. 

Dit artikel delen:

Lees meer

WWE 2K22 komt in maart 2022 uit Boyfriend Dungeon is daten met wapens en meer hoef je niet te weten
0

Reacties op: Lego Star Wars: The Skywalker Saga wordt tijdens Gamescom getoond

  • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
  • Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

 

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord met onze voorwaarden voor reacties.