Lego Star Wars: The Skywalker Saga wordt tijdens Gamescom getoond

Lego Star Wars: The Skywalker Saga wordt tijdens Gamescom getoond

Warner Bros. toont tijdens Gamescom Opening Night Live volgende week woensdag meer van van Lego Star Wars: The Skywalker Saga.

Dat heeft presentator en organisator Geoff Keighley laten weten. De laatste keer dat de game werd getoond was in augustus vorig jaar. Eerder dit jaar werd de game voor onbepaalde tijd uitgesteld. Ontwikkelaar TT Games liet toen weten "meer tijd nodig te hebben om de grootst een beste Lego-game ooit" af te leveren.

The Skywalker Saga is een herinterpretatie van de vorige Lego Star Wars-games. Spelers kunnen in elke volgorde afreizen naar elke planeet uit de negen films. Lego Star Wars: The Skywalker Saga verschijnt voor PlayStation 5, Xbox Series X, PlayStation 4, Xbox One, Switch en pc.

Opening Night Live geeft het officiële startschot aan de de geheel digitale gamebeurs. De livestream begint aanstaande woensdag om 19:30 uur Nederlandse tijd met een pre-show van een halfuur, gevolgd door een twee uur durende show. De afgelopen twee jaar werd de openingsshow ook gehouden - in 2020 waren er meer dan twee miljoen gelijktijdige kijkers.

Volgende week staan er meer livestreams in verband met Gamescom op de planning. Dinsdag zendt Microsoft om 19:00 uur Nederlandse tijd een Xbox-stream uit. Daarin geeft het "diepgaande updates" over aangekondigde games van het bedrijf zelf en andere partijen. Op donderdag zendt IGN om 20:30 uur een Awesome Indies-livestream uit van negentig minuten met zo'n veertig games. Dat wordt gevolgd door de Gamescom-editie van Future Games Show om 22:00 uur, waarin games van onder andere Koch Media, Frontier, Team 17 en Tripwire Interactive worden getoond. 

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Login of maak een account en praat mee!

Aanbevolen voor jou