'Lego-set rondom Star Wars Jedi: Fallen Order in de maak'

'Lego-set rondom Star Wars Jedi: Fallen Order in de maak'

Er zou een Lego-set gebaseerd op de game Star Wars Jedi: Fallen Order in de maak zijn.

Dat meldt de Duitse Lego-site Promobricks. Het zou om een set van 100 dollar gaan met 1062 Lego-steentjes en een minifigurine. Hoofdpersonage Cal Kestis en de androïde BD-1 zouden ook onderdeel zijn van de set. Lego heeft de set nog niet officieel aangekondigd.

De door Respawn Entertainment ontwikkelde game Star Wars Jedi: Fallen Order kwam in 2019 uit. Eerder dit jaar kondigde EA aan dat Respawn aan een vervolg werkt, waar nog niets van getoond is. Ook gaat EA twee andere Star Wars-games uitgeven: een strategiegame van Respawn en Bit Reactor en een nieuwe shooter van de makers van Medal of Honor: Above and Beyond. 

Buiten EA werkt Heavy Rain-ontwikkelaar Quantic Dream aan Star Wars: Eclipse en Ubisoft aan een openwereldgame in het Star Wars-universum. Op 5 april komt Lego Star Wars: The Skywalker Saga uit.

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!

Waar is dat van die Cal Kestis minifig op gebaseerd? Het Duitse artikel heeft het er namelijk over dat de set een brick built versie van BD-1 is, met inderdaad wel een BD-1 minifig maar er wordt niks gezegd over een Cal Kestis minifig.

0
test

@kvdleij Dan is het wellicht gebaseerd op de Bobba Fet serie waar ook een BD-1 in voor komt *edit nvm precies hoe jij het zegt

0

Aanbevolen voor jou