LEGO: Pirates of the Caribbean aangekondigd | Gamer.nl

LEGO: Pirates of the Caribbean aangekondigd | Gamer.nl

Voor de Total War-purist is het ketterij van de hoogste orde: geen historische setting, maar een volledig fictieve wereld waarin orks, vampiers en dwergen elkaar brullend de hersenpan inslaan. Dat is misschien jammer voor de geschiedenisliefhebber, maar Total War: Warhammer belooft meer spektakel dan ooit tevoren.

"De actievolle wereld van Pirates of the Caribbean past perfect binnen de LEGO-games. Met zulke geweldige personages en omgevingen is het een plezier voor ons team om aan de game te werken, en we zijn ervan overtuigd dat spelers het ook leuk zullen vinden", aldus Tom Stone, managing director van TT Games.

De game bevat Jack Sparrow en "andere bekende personages van de films" als speelbare personages. In totaal zullen dit er zeventig zijn. Verder heeft het nieuwste LEGO-deel twintig levels, die het verhaal van de vier films vertellen, en is er een coöperatieve modus voor twee spelers. LEGO: Pirates of the Caribbean verschijnt voor de Wii, Xbox 360, PlayStation 3, PC, PSP en de Nintendo DS-serie handhelds, waarbij overigens niet explicitiet genoemd werd dat er ook een 3DS-versie in de maak is. 


Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou