Lego Batman 3: Beyond Gotham aangekondigd | Gamer.nl

PC REVIEW - Als je gevraagd wordt om een Nederlandse gamedeveloper te noemen, zal je vermoedelijk Killzone-ontwikkelaar Guerrilla Games noemen. Toch zijn er inmiddels ook talloze andere, kleinere studios die fraaie (indie)games hebben uitgebracht. Zo brachten de afgelopen jaren ons onder andere Reus van Abbey Games, Awesomenauts van Ronimo Games en Luftrausers van Vlambeer. Met regelmaat komen er dus kwalitatief degelijke titel van Nederlandse bodem. Nieuw in dit rijtje is Amulware, dat debuteert met Roche Fusion.

In Lego Batman 3: Beyond Gotham trekt Batman de ruimte in om de gedachten beheersende Brainiac te stoppen, terwijl die de Lantern-ringen gebruikt om planeten te krimpen en aan zijn verzameling toe te voegen. De speciale pakken uit vorige delen die opnieuw hun intrede, zoals het stealth-pak van Cyborg, dat hem het uiterlijk geeft van een wasmachine.

Het nieuwe deel in de Lego Batman-reeks bevat minstens 150 personages uit het DC-universum, waaronder Killer Croc, Solomon Grundy en leden van de Justice League. Spelers zullen bovendien bekende locaties als de Batcave en de Watchtower terugzien in legovorm.

Lego Batman 3: Beyond Gotham verschijnt de komende herfst voor de Wii U, 3DS, PS4, PS3, PS Vita, Xbox One, Xbox 360 en pc.


Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou