Open bèta voor LoL-kaartgame Legends of Runeterra start volgende week

Open bèta voor LoL-kaartgame Legends of Runeterra start volgende week

Afgelopen jaar is het kaartspel van League of Legends, Legends of Runeterra, href="https://gamer.nl/artikelen/nieuws/wild-rift-is-league-of-legends-voor-consoles-en-smartphones/" rel="noopener noreferrer" style="" target="_blank">aangekondigd</a>. De bèta hiervoor gaat volgende week van start, de inschrijving op de Legends of Runeterra-<a href="https://playruneterra.com/en-us/" rel="noopener noreferrer" style="" target="_blank">website </a>is geopend.

Legends of Runeterra is een kaartspel vergelijkbaar met games zoals Hearthstone. De open bèta gaat op 24 januari van start voor iedereen die zich hiervoor inschrijft. De komst van de open bèta gaat ook gepaard met een aantal nieuwe features, zoals een lijst met vrienden en de optie om een vriend uit te dagen. Tevens komen er nieuwe borden, updates voor zo’n twintig kaarten en de optie om ranked te spelen. Hiermee wordt ook het eerste ranked seizoen van Legends of Runeterra geopend.

Spelers die zich hebben geregistreerd via de website voor 20 januari en spelers die hebben meegedaan aan de preview-mogelijkheden krijgen de mogelijkheid om één dag eerder te beginnen met spelen. De rest kan vanaf 24 januari aan de slag. Spelers die mee doen aan deze bèta ontvangen tevens een Moonstruck Poro Guardian wanneer het spel officieel lanceert.

Bekijk hieronder de trailer met uitleg over Legends of Runeterra:

Watch on YouTube

De open bèta van Legends of Runeterra is vanaf 24 januari speelbaar op pc en mobiele apparaten.

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Waar slaat MMO op in de titel? er is niks massive aan de online multiplayer van zowel LoL als de cardgame.

0
test

@HunterSeeker Dat is een lekkere brainfart van mij. Excuses!

0
test

@MonsterCrab np, stiekem hoopte ik op een MMO in het LoL universe aangezien ze nu meerdere genres willen gebruiken met hun games.

0

Aanbevolen voor jou