Legendary Pictures werkt aan verfilming Mass Effect | Gamer.nl

Legendary Pictures werkt aan verfilming Mass Effect | Gamer.nl

Voor de Total War-purist is het ketterij van de hoogste orde: geen historische setting, maar een volledig fictieve wereld waarin orks, vampiers en dwergen elkaar brullend de hersenpan inslaan. Dat is misschien jammer voor de geschiedenisliefhebber, maar Total War: Warhammer belooft meer spektakel dan ooit tevoren.

Het script wordt geschreven door Mark Protosevich, die ook het script van 'I Am Legend' heeft geschreven. De film wordt geproduceerd door Ari en Avi Arad, terwijl ook Jon Jashni en Thomas Tull           meehelpen. Zij hebben gewerkt aan films als 'Clash of the Titans' en 'The Dark Knight'.

BioWare, de studio achter de Ma Effect-games, helpt ook mee aan de film. Oprichters Ray Muzyka en Greg Zeschuk zullen als uitvoerend producenten optreden. Ook Casey Hudson is betrokken bij de film en neemt hierbij dezelfde rol aan als tijdens de ontwikkeling van de game, namelijk uitvoerend producent. Warner Brothers gaat de film distribueren. Het is nog niet bekend wanneer de film in de bioscoop moet verschijnen.

Ma Effect

Ma Effect vertelt het verhaal van Commandant Sheppard en het ruimteship de SSV Normandy waarvan hij aan het begin van het eerste spel de bevelhebber wordt . Hij gaat de strijd aan met een buitenaards ras genaamd de Geth, die verschillende planeten aanvallen. Het spel beslaat een rijk universum met vele buitenaardse ra en en een uitgediepte historie.


Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou