Legacy of The Moonspell-uitbreiding voor Vampire Survivors nu uit

Legacy of The Moonspell-uitbreiding voor Vampire Survivors nu uit

De eerste grote uitbreiding voor Vampire Surivors, genaamd Legacy of the Moonspell, is nu beschikbaar.

De uitbreiding voor pc en Xbox werd eerder al onthuld, en kan nu gedownload worden voor 1,99 euro.

Legacy of the Moonspell bevat acht nieuwe personages, dertien nieuwe wapens, zes muzieknummers en een groot nieuw level. Onder de nieuwe personages vallen leden van de monsterjagers van de Japanse Moonspell-clan. Qua wapens zijn onder andere de Silver Wind, Four Seasons en Mirage Robe te verwachten. Het nieuwe level heet Mount Moonspell en bevat onder andere een verlaten kasteel, een besneeuwde berg en een dorpje. Dit level is veel groter dan de reguliere levels in de games.

In het eerder dit jaar uitgekomen Vampire Survivors besturen spelers een automatisch aanvallend personage tussen talloze golven aan vijanden. Het pc-spel is in korte tijd erg populair geworden en is inmiddels ook op Xbox-consoles en Game Pass verkrijgbaar. Vorige week werd de game ook op iOS en Android uitgebracht.

Gamer.nl gaf een 9 aan de game: "Vampire Survivors kan zich ondanks de uitzonderlijk simpele gameplay prima meten met de grootste titels op de releaselijst van 2022. De bijzondere combinatie van bullet hell, roguelike en Castlevania moet je simpelweg gespeeld hebben. Maar wees gewaarschuwd: er is geen weg meer terug.

Watch on YouTube

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Door jullie podcast aan dit spel begonnen,.... wat een verslavend spelletje is dit zeg! zal even diep in de buidel tasten worden maar deze update gaat er zeker komen voor mij!

0

Aanbevolen voor jou