Leg je mooiste momenten vast dankzij fotomodus voor Star Wars Jedi: Fallen Order

Leg je mooiste momenten vast dankzij fotomodus voor Star Wars Jedi: Fallen Order

Respawn Entertainment heeft in een href="https://www.reddit.com/r/FallenOrder/comments/e8shje/star_wars_jedi_fallen_order_patch_wc_dec_10/" rel="noopener noreferrer" target="_blank">bericht </a>aan de fans laten weten dat er een patch voor Star Wars Jedi: Fallen Order is uitgebracht die onder meer een fotomodus introduceert.

De patch voegt een fotomodus toe aan de nieuwste Star Wars-game van Respawn. Op deze manier kunnen spelers hun mooiste en spectaculairste momenten vastleggen en bewerken. Spelers kunnen onder andere de hoogte van het standpunt van de camera veranderen. Daarnaast kan de camera worden gedraaid en kunnen er verschillende filters over foto's worden geplaatst.

Naast de fotomodus wordt er nog een personaliseringsoptie aan de game toegevoegd. Er zijn namelijk al enige tijd klachten over een speciaal onderdeel dat niet vervangen kan worden op het lichtzwaard. Respawn geeft in de patch notes aan dat hier nu eindelijk verandering in komt. Verder worden er flink wat bugs uit de game gehaald en meldt de ontwikkelaar dat de game na deze patch een stuk minder moet crashen.

Ten slotte moedigt Respawn de community van Star Wars Jedi: Fallen Order aan om hun mooiste creaties met hen te delen.

Benieuwd wat wij van Star Wars Jedi: Fallen Order vinden? Lees dan hier de review.

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!

Ik wil het spel graag rond de kerst kopen. Nu ben ik alleen een beetje afwachtend vanwege de prestatie problemen op de oude ps4. Weet iemand of dit al is opgelost? Of wordt dat ook in deze update verbeterd?

0
test

@pimdekker121 Heb het spel voor meer dan 80% uitgespeeld en het hele verhaal doorlopen op een standaard PS4, performance dipt af en toe maar daar stoorde me ik niet veel aan.

0

@MelvinChowder oh top, goed om te horen! Bedankt voor je reactie.

0

Aanbevolen voor jou