Sommige spellen proberen onze grootste angsten werkelijkheid te maken. Ubisoft pakt het allemaal wel heel gortig aan met haar virtuele variant van het bordspel Scrabble. Een treurig vooruitblik op een palet met zeven lettertjes staat je in het verschiet. Een woordenbrij ligt voor je en de neiging om het hele bord van tafel te gooien is continu aanwezig.

In de demo van Scrabble, versie 2003, die een aantal talen waaronder Nederlands ondersteunt, mag je een kwartiertje scrabbelen tegen een computertegenstander. Het spel is volledig in 3D uitgewerkt, wat inhoudt dat je het bord vanuit alle hoeken kan bekijken. Helaas is het in de computervariant niet mogelijk het bord radicaal omver te werpen.Ubi Soft has released a playable demo of Scrabble 2003 Edition, allowing you to try the new version of this popular word game. The demo features 5 letters and - err - just kiddin)

This multilanguage demo (english, french, german and dutch) lets you play 5 of the 6 game modes available in the full game, in single player mode (multiplayer is not available in this demo).De demo is hier vandaan te plukken en weegt maarliefst 36,7 MB. Maar doorvoor krijg je niet minder dan 26 verschillende letters en vier verschillende bonusvlakjes! Voer voor de mensen die ervan balen dat Puzzeltijd 's avonds niet op de buis is!