Left 4 Dead 2 op Xbox 360 ondersteunt Avatar Awards | Gamer.nl

Voor de Total War-purist is het ketterij van de hoogste orde: geen historische setting, maar een volledig fictieve wereld waarin orks, vampiers en dwergen elkaar brullend de hersenpan inslaan. Dat is misschien jammer voor de geschiedenisliefhebber, maar Total War: Warhammer belooft meer spektakel dan ooit tevoren.

In het bestand staan mogelijk de vereisten voor het vrijspelen van de Avatar Awards met de Xbox 360-versie van het spel. Hoewel Valve nog geen officiële bevestiging heeft gegeven over zowel de voorwerpen als de vereisten om deze vrij te spelen, zouden spelers hun Avatar onder andere uit moeten kunnen rusten met een Left 4 Dead 2-shirt zodra tien potjes gewonnen zijn in de game-modus Scavenge. Ook zou een Med Kit als acce oire beschikbaar moeten komen zodra alle vijf de campagnes uit het spel voltooid zijn.

Avatar Awards

Met het Avatar Awards-systeem komen door specifieke doelen te behalen in een game voorwerpen beschikbaar om de Xbox 360 Avatars van de spelers op het dasboard mee uit te rusten. Eén van de eerste titels die dit ondersteunde is de XBLA-titel 'Splosion Man.


Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou