Je hebt net een nieuwe game in huis. installeert hem en gaat online spelen. Alleen na een uurtje heb je het wel weer gezien omdat je telkens opnieuw word afgeslacht door alle L33T mensen die daar rond lopen van bijv. de beta.

Om de status van newbie snel te verlaten heeft SpelletjesGarnaal een oplossing gevonden. Wel voor de game Tribes 2, maar kennis is universeel. Tribes 2 wordt zeer binnekort gereleased en zal veel aandacht trekken van alle 1st person shooter fanaten zodat ze spellen als CounterStrike misschien na een lange tijd links laten liggen.

In deze eerste les zal je leren hoe je de basis bewegingen van de jetpack onder de knie krijgt. Het normale lopen en je leert de gamemode genaamd The Rabbit. In deze mode is er één vlag in het veld, hoe langer de periode is dat jij de vlag vast houdt, hoe meer punten je krijgt.

Tribes 2 zou het pareltje van Dynamix moeten zijn dit jaar. En niet alleen van Dynamix maar ook van een hoop fans, waaronder ik. Er is al zo'n lange tijd geen verandering geweest in dit genre dat een beetje verandering geen kwaad kan.