Leer op de DS het seksuele genot van een vrouw kennen | Gamer.nl

Na eerdere trailers deze week is er een derde trailer van No Man's Sky uitgebracht.

Hoewel Nintendo met hun reclamecampagne van de NDS probeerde de handheld een volwa en imago te geven, is dit in de ogen van veel gamers toch niet gelukt. Dit wil echter niet zeggen dat alleen kinderen op de DS games. Sterker nog, een groot aandeel aan DS gamers is volwa en.

Heather Kelley, de winnaar van Ubisofts Game Design Challenge, is daarom met een nieuw concept gekomen voor een game genaamd Lapis. De game is betiteld als “A magical pet adventure...and stealthy primer on female sexual pleasure”. Net zoals in Nintendogs, staat het aaien en vertroetelen van een knuffelig diertje centraal. Ditmaal gaat het echter om een konijntje. Het doel van Kelly is echter dat de gamer door het diertje op een bepaalde manier te aaien en te kietelen, erachter komt wat een vrouw lekker vind op seksueel gebied. De reacties van het konijntje staan dus synoniem aan de reacties van een vrouw op seksuele prikkels.

Mensen die geïntere eerd zijn in de game hebben geluk, want er is gewoon een demo te downloaden om te proberen op de PC. Vooralsnog betreft het een concept en het is nog niet bekend of het ooit als game op de markt zal komen. Het laat echter wel zien dat de DS geschikt is voor originele en suggestieve toepa ingen.
Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou