Nieuws

Leer volgende week meer over het nieuwe Smash Bros. Ultimate-personage

Om 15:00 uur brengt Nintendo een nieuwe video uit

Geschreven door Michel Musters op
Nintendo zendt volgende week donderdag een nieuwe video uit waarin het meer vertelt over Pyra en Mythra, die samen het nieuwe personage voor Super Smash Bros. Ultimate vormen.

De video wordt donderdag 4 maart om 15:00 uur uitgezonden en gepresenteerd door Smash Bros.-regisseur Masahiro Sakurai. De presentatie duurt ongeveer 35 minuten. Nintendo benadrukt dat er geen andere vechters worden aangekondigd. Wel wordt de releasedatum van het nieuwe personage, dat onderdeel is van de tweede Fighters Pass, onthuld.

Pyra en Mythra komen beiden uit Xenoblade Chronicles 2. Het tweetal telt als één vechter met dezelfde moves, maar wel met verschillende uiterlijkheden. Ze zijn onderdeel van Fighters Pass 2, waar eerder al Min Min uit Arms, Steve uit Minecraft en Sephiroth uit Final Fantasy 7 voor uitkwamen.

De video komt op het YouTube-kanaal van Nintendo te staan. Hieronder is de onthulling van het personage nog eens te zien.

Dit artikel delen:

Lees meer

Gears-studio The Coalition hielp mee met ontwikkeling Halo Infinite Switch-versie van Tony Hawk's Pro Skater 1+2 getoond
1

Reacties op: Leer volgende week meer over het nieuwe Smash Bros. Ultimate-personage

  • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
  • avatar

    Ollongren

    • 24 februari 2021 17:05
    Jiggle jiggle! Wat een heerlijk stel vechters is dit. 😋

    Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord met onze voorwaarden voor reacties.

 

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord met onze voorwaarden voor reacties.