Nieuws
Death Stranding

Leeftijdsclassificatie voor Death Stranding: Director's Cut gevonden

Game moet binnenkort op PlayStation 5 verschijnen

Geschreven door Michel Musters op
Het Entertainment Software Ratings Board heeft een leeftijdsclassificatie aan de PS5-game Death Stranding: Director's Cut gegeven.

De Director's Cut van de game werd tijdens de openingsshow van Summer Game Fest al aangekondigd. Ontwikkelaar Hideo Kojima zei toen dat gamers niet lang hoefden te wachten op de game, maar het feit dat de leeftijdsclassificatie nu gevonden is, geeft aan dat de game echt ergens binnenkort moet uitkomen.

De leeftijdsclassificatie maakt duidelijk dat het spel alleen voor PlayStation 5 staat gepland. De oorspronkelijke versie verscheen een paar jaar terug voor PlayStation 4 en kwam later ook op pc uit. De inhoud van de Director's Cut is nog niet bekend, maar er lijkt nieuwe content in het spel te zitten.

Hideo Kojima vertrok een aantal jaar geleden bij Konami om zijn eigen studio op te richten. Zijn eerste game onder Kojima Productions was Death Stranding. In de game leggen spelers te voet of in diverse voertuigen grote afstanden af met pakketjes op de rug door natuurlijk landschappen die veel weghebben van IJsland. Acteurs als Norman Reedus en Mads Mikkelsen vertolken de hoofdrol.

Dit artikel delen:

Lees meer

'Ontwikkeling Tekken x Street Fighter niet geannuleerd, maar gepauzeerd' Lego Luigi kan interactie met Lego Mario hebben
0

Reacties op: Leeftijdsclassificatie voor Death Stranding: Director's Cut gevonden

  • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
  • Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

 

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord met onze voorwaarden voor reacties.