Leeftijdsclassificatie voor Death Stranding: Director's Cut gevonden

Leeftijdsclassificatie voor Death Stranding: Director's Cut gevonden

Het Entertainment Software Ratings Board heeft een leeftijdsclassificatie aan de PS5-game Death Stranding: Director's Cut gegeven.

De Director's Cut van de game werd tijdens de openingsshow van Summer Game Fest al aangekondigd. Ontwikkelaar Hideo Kojima zei toen dat gamers niet lang hoefden te wachten op de game, maar het feit dat de leeftijdsclassificatie nu gevonden is, geeft aan dat de game echt ergens binnenkort moet uitkomen.

De leeftijdsclassificatie maakt duidelijk dat het spel alleen voor PlayStation 5 staat gepland. De oorspronkelijke versie verscheen een paar jaar terug voor PlayStation 4 en kwam later ook op pc uit. De inhoud van de Director's Cut is nog niet bekend, maar er lijkt nieuwe content in het spel te zitten.

Hideo Kojima vertrok een aantal jaar geleden bij Konami om zijn eigen studio op te richten. Zijn eerste game onder Kojima Productions was Death Stranding. In de game leggen spelers te voet of in diverse voertuigen grote afstanden af met pakketjes op de rug door natuurlijk landschappen die veel weghebben van IJsland. Acteurs als Norman Reedus en Mads Mikkelsen vertolken de hoofdrol.

Watch on YouTube

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Login of maak een account en praat mee!

Aanbevolen voor jou