Nieuws
Tactics Ogre

Leeftijdsclassificatie aan Tactics Ogre: Reborn gegeven

Eerder lekten er al screenshots uit van de onaangekondigde game

Geschreven door Michel Musters op
In Australië is een leeftijdsclassificatie aan Tactics Ogre: Reborn gegeven, ook al bestaat de game officieel nog niet.

In Australië is een M voor 'moderate' gegeven. Daarbij wordt gemeld dat het spel een multiplatformrelease is, al worden de systemen in kwestie niet vermeld.

Afgelopen april legde Square Enix in Japan al een handelsmerk vast voor Tactics Ogre: Reborn. Er werd toen al gespeculeerd dat het om een remaster van Tactics Ogre: Let Us Cling Together gaat. Vorig jaar werd namelijk al een remaster van de game vermeld op de uitgelekte Nvidia-lijst. 

Eerder deze zomer lekte het bestaan van de game ook uit via een PlayStation Store-tracker. Daar viel te lezen dat het spel op 11 november verschijnt op PlayStation 5 en PlayStation 4, al is het waarschijnlijk dat ook andere systemen het spel ontvangen. Ook waren er screenshots van het spel uitgelekt.

Volgens de beschrijving die bij de PlayStation Store-tracker stond, kunnen spelers diverse gameplayverbeteringen verwachten, waaronder snellere gevechten, autosaves en verbeterde besturing. Ook zijn de graphics verbeterd om aan de huidige standaarden te voldoen.

In 1995 verscheen op de Super Famicon in Japan de tactische rpg Tactics Ogre: Let Us Cling Together. In het Westen kwam de game naar PlayStation. Op PSP werd er in 2010 een remake van de game uitgebracht.

Tactics Ogre: Reborn

Dit artikel delen:

Lees meer

Mortal Kombat 12 wordt niet tijdens EVO 2022 aangekondigd Switch-uitverkoop voor multiplayergames begint donderdag
0

Reacties op: Leeftijdsclassificatie aan Tactics Ogre: Reborn gegeven

  • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
  • Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

 

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord met onze voorwaarden voor reacties.