Het is voor het eerst dat je geen armen en voeten te kort komt in een game, maar eigenlijk meer armen en benen. Zoals we vorig jaar oktober al wisten te melden, keert de ledemaatloze held Rayman terug in een nieuw avontuur voor bijna elk bedenkbaar platform en wel rond de kerst periode.“Rayman is one of the brands that encapsulate Ubisoft's ability to create characters and universes that appeal to all kinds of players,” said Yves Guillemot, chief executive officer at Ubisoft. “We are expecting this new Rayman video game to sweep players off their feet.”Rayman heeft al aardig wat avonturen achter de rug, maar gezien game guru Michel Ancel, bekend van onder andere Beyond Good and Evil en King Kong, aan het roer staat kan het bijna niet anders dan een succes worden.

Voorlopig noemen we de toekomstige game nog even op 'Rayman 4' gezien een complete titel nog niet gecommuniceerd wordt. Gamers kunnen de game verwachten op de PC, Nintendo DS, Nintendo Gamecube, Nintendo Revolution, Playstation 2, Playstation 3, PSP, Xbox en Xbox 360. Wellicht dat de game op de komende E3 aan de wereld wordt voorgesteld.

Misschien een goed idee om de release datum van deze game in het oog te houden om zo een launch datum van de Revolution te kunnen vaststellen?