League of Legends legt negatieve spelers restricties op | Gamer.nl

League of Legends legt negatieve spelers restricties op | Gamer.nl

PC REVIEW - Als je gevraagd wordt om een Nederlandse gamedeveloper te noemen, zal je vermoedelijk Killzone-ontwikkelaar Guerrilla Games noemen. Toch zijn er inmiddels ook talloze andere, kleinere studios die fraaie (indie)games hebben uitgebracht. Zo brachten de afgelopen jaren ons onder andere Reus van Abbey Games, Awesomenauts van Ronimo Games en Luftrausers van Vlambeer. Met regelmaat komen er dus kwalitatief degelijke titel van Nederlandse bodem. Nieuw in dit rijtje is Amulware, dat debuteert met Roche Fusion.

Het systeem heet Ranked Restricitions en houdt in dat negatieve spelers geen Ranked-se ies meer mogen spelen. Zij dienen eerst een aantal normale pvp-rondes te spelen. Als hun gedrag vervolgens verbetert, krijgen zij weer toegang tot het Ranked-onderdeel. De beperkingen gelden ook voor de chat. Negatieve spelers kunnen, zolang zij negatief gedrag vertonen, geen gebruikmaken van de chat in wachtrijen voor andere speelmodi.

Negatieve spelers mi en tevens beloningen voor Ranked-seizoenen. "De meeste negatieve spelers die Ranked Restricted zijn aan het eind van het seizoen, verdienen geen beloningen zoals de rand in het laadscherm of de Victorious-outfit voor Morgana", zo stelt Riot Games. "De meeste spelers worden niet beïnvloed door deze maatregelen. We maken dit op tijd bekend voor wie zich zorgen maakt over zijn of haar gedrag. Zo kunnen zij hun houding tijdig bijstellen".

Het disciplinaire systeem wordt momenteel uitgerold uit op Europese en Noord-Amerikaanse servers.


Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou