Lead programmer Enslaved naar Brink-ontwikkelaar | Gamer.nl

Lead programmer Enslaved naar Brink-ontwikkelaar | Gamer.nl

Voor de Total War-purist is het ketterij van de hoogste orde: geen historische setting, maar een volledig fictieve wereld waarin orks, vampiers en dwergen elkaar brullend de hersenpan inslaan. Dat is misschien jammer voor de geschiedenisliefhebber, maar Total War: Warhammer belooft meer spektakel dan ooit tevoren.

"Ik ben zeer blij dat mij deze enorme verantwoordelijkheid bij Splash Damage is toevertrouwd" meldt Fascia. "We werken aan wat grote dingen en het managen van zo'n groot en getalenteerd programmeursteam binnen meerdere gevarieerde en uitdagende projecten is een prachtige kans. Ik houd van multiplayer en Splash Damage past perfect bij mijn pa ie."

Bij Ninja Theory, de voormalige werkgever van Fascia, stond hij aan het hoofd van de programmeurs die aan Enslaved: Ody ey To The West werkten. Daarnaast heeft hij tien jaar ervaring met de Unreal engine. Aan welke projecten hij binnen zijn nieuwe baan gaat werken, is niet bekend. Splash Damage gaf onlangs aan dit jaar meerdere games aan te zullen kondigen.


Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou