Lead producer Anthem vertrekt bij BioWare

Lead producer Anthem vertrekt bij BioWare

Ben Irving, de lead producer van Anthem, is vertrokken bij ontwikkelaar BioWare.

Dat liet Irving op Twitter weten. "Na acht ongelooflijke jaren bij BioWare heb ik besloten verder te gaan en een prachtige kans bij een ander gamebedrijf aan te nemen. Ik geloof dat er een geweldige toekomst voor Anthem in het verschiet ligt - er werkt een goed team aan en ik kijk er naar uit om de progressie die wordt geboekt te zien (en te spelen)."

Irving is acht jaar in dienst geweest bij BioWare, en werkte voor Anthem aan Star Wars: The Old Republic. Hoewel het niet uniek is dat werknemers na de ontwikkeling van een game vertrekken bij een studio, proberen BioWare en Electronic Arts de tij te keren voor de actiegame. Anthem werd bij release slecht ontvangen, al gaf EA aan dat het nog vertrouwen heeft in de game en de ontwikkelaar. Begin deze maand kwam de Cataclysm-update voor Anthem uit, met daarin nieuwe missies en aanpassingen die bugs oplosten.

Dat Irving bij een andere ontwikkelaar aan de slag gaat is duidelijk, maar welke dat is moet nog blijken.

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!

Zinkend schip verlaten

0
test

@Clausbmf666 Precies wat ik dacht toen ik titel van het artikel las. Echter is BioWare voor mij al heel lang geleden gezonken, maar goed, beter laat dan nooit dat mensen zich dit realiseren.

0
test

Misschien ook naar The Initiative

0

Aanbevolen voor jou