Lead narrative designer Halo Infinite vertrekt bij 343 Industries

Lead narrative designer Halo Infinite vertrekt bij 343 Industries

Aaron Linde, de lead narrative designer van Halo Infinite, gaat weg bij ontwikkelaar 343 Industries.

Dat laat Linde op Twitter weten. Hij meldt dat hij dit jaar "een nieuwe kans grijpt", al is niet duidelijk wat hij precies gaat doen. Wel laat hij weten dat het een "erg moeilijke beslissing was" om 343 te verlaten. "Halo Infinite blijft voor de rest van mijn leven een van de mijlpalen binnen mijn carrière."

Linde was samen met een team verantwoordelijk voor alle verhalende content in de open wereld van Halo Infinite - bijvoorbeeld de dialogen van vijanden en marines en de audiologs die mensen in de spelwereld vinden. Voorheen heeft Linde onder andere bij Gearbox, AreanNet en Bungie gewerkt. In 2019 ging hij aan de slag bij 343 Industries.

Halo Infinite scoorde een 9 op Gamer.nl: "Halo Infinite brengt de reeks terug naar waar het twintig jaar geleden begon. Terug naar de eenzame supersoldaat, een praatgrage AI-compagnon en schietpartijen die geheid uitmonden in een heerlijke chaos van kleurrijke explosies en gillende aliens. Terug naar een verrassend soepel spelende multiplayer, waar dankzij diezelfde chaos geen twee potjes hetzelfde zijn. Terug naar een game die we oneindig lang willen blijven spelen." Het spel is uitgeroepen tot game van het jaar op Gamer.nl.

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!

Jammer, narratives in deze game waren dik in orde, gaf the chief eindelijk wat meer diepgang. Vond alleen Escharum iets minder met zijn constante battle dit, battle dat, fight with honor, etc..

0
test

Grootste goed van Halo Infinite is wat mij betreft dat het verhaal wat rechtlijniger is geworden. Escharum is inderdaad vrij vervelend, maar de interactie tussen Cortana en de Chief is aardig, en de lines van de tegenstanders zijn hilarisch. Alleen geen idee of Linde daarin een rol heeft gespeeld natuurlijk.

0

Aanbevolen voor jou