Nieuws
Starcraft 2

Lead gameplay designer StarCraft 2 werkt aan een nieuw project

Blizzard werkt aan een nieuw project

Geschreven door Brian Artiles Govita op
Lead gameplay designer van StarCraft 2, David Kim, verlaat het StarCraft 2-team en werkt aan een nieuw project binnen Blizzard.

Dit meldt Kim in een blogpost op Battle.net. Blizzard is momenteel intern een team aan het samenstellen van ontwikkelaars die aan het nieuwe project zullen werken. Het is nog niet bekend waar dit team aan zal werken.

Eerder verlieten ook World of Warcraft game director Tom Clinton en Heroes of the Storm game director Dustin Browder hun ontwikkelteams om te gaan werken aan het nieuwe project.

Sinds de laatste StarCraft 2-dlc, Legacy of the Void, zijn er geen uitbreidingen meer uitgekomen voor StarCraft 2. Blizzard heeft recentelijk StarCraft: Remastered aangekondigd die dit voorjaar nog moet uitkomen.

Bron: VG247

Dit artikel delen:

Lees meer

Remedy brengt Quantum Break-engine naar PlayStation 4 voor Project P7 Veel nieuwe beelden en Japanse releasedatum voor Dragon Quest 11
2

Reacties op: Lead gameplay designer StarCraft 2 werkt aan een nieuw project

 • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
 • Shinjite

  • 11 april 2017 11:21
  Wacht rustig af tot er meer nieuws naar buiten komt. Speel zelf geen overwatch of heroes of the storm maar weet wel dat het hele vermakelijke games zijn. De andere games heb ik wel gespeeld en zijn stuk voor stuk mooie games.

  Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
  met onze voorwaarden voor reacties.
 • The Chosen One

  • 11 april 2017 11:44
  Warcraft 4 zou erg leuk zijn.

  Er van uitgaand dat het nog wel 3-5 jaar kan duren voor die daadwerkelijk uitkomt heeft WoW nog ff de tijd om geld binnen te harken, Overwatch & Heartstone kunnen nog ff hun "grote" periode met de meeste focus op die titels doorgaan en Diablo 3/SC2 kunnen nog ff de laatste verdiensten krijgen met wat DLC/Commander packs en focus op SC Remaster.

  Dan is WoW nog iets minder populair (vast nog steeds niet over), willen SC mensen graag een nieuwe RTS etc.

  Lets hope.

  Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
  met onze voorwaarden voor reacties.

 

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.