Lead designer van Cyberpunk 2077 vertrokken bij CD Projekt Red

Lead designer van Cyberpunk 2077 vertrokken bij CD Projekt Red

Andrzej Zawadzki, een lead designer van Cyberpunk 2077, is weggegaan bij ontwikkelaar CD Projekt Red.

Dat liet hij weten via Twitter. "Na bijna acht jaar is mijn tijd bij CDPR ten einde gekomen. Het is tijd voor een nieuw avontuur. Ik wil elk persoon die ik onderweg heb ontmoet bedanken. Het was een eer en een plezier. Tot ziens." Aan het bericht te zien is er geen sprake van kwaad bloed. 

Zawadzki ging in 2013 werken bij de Poolse studio. Hij begon als QA-tester, werkte mee aan de ontwikkeling van The Witcher 3 en de bijbehorende uitbreidingen en ging daarna aan de slag met Cyberpunk 2077. Hij groeide vanuit zijn rol als junior gamedesigner naar specialist gameplay designer, rpg coördinator, lead gameplay designer en tot slot senior gameplay designer.

Cyberpunk 2077 ligt sinds release onder vuur bij veel spelers en in de media, doordat het spel geplaagd wordt door diverse bugs. Het spel werd daardoor kort na release zelfs van de PlayStation Store gehaald door Sony. Enkele van die bugs zijn sinds release al opgelost en ergens binnenkort moet patch 1.2 uitkomen, waarmee het spel nog stabieler moet gaan draaien.

Cyberpunk 2077

Cyberpunk 2077 kopen?

Kopen voor Playstation 5

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Login of maak een account en praat mee!

Aanbevolen voor jou