We weten niet waar Sony mee bezig is, maar voor de Europese consument zijn ze allesbehalve vriendelijk als je de laatste geruchten mag geloven. Hadden de hoge piefen bij de Japanse multimediagigant onlangs nog de geniale opmerking dat 'Europeanen het niet erg vinden van die vertraging van de PS3', vandaag kwamen er verhalen naar boven dat de release van de langverwachte PlayStation 3 wel eens in mei 2007, en niet in maart zoals eerder werd gezegd, zou zijn.

Reden hierachter is dat men denkt dat de console in Japan en in de Verenigde Staten zo populair wordt, dat alles uitverkocht raakt. De PlayStations die voor Europa bestemd waren zouden daarom voor deze twee continenten gebruikt gaan worden. Europa vist dus zo lekker achter het net in dit geval.

Let wel, dit is een 'what if'-scenario en voor het zelfde geldt is er geen vuiltje in de lucht natuurlijk. Verontrustend is het op z'n minst wel en reacties op diverse blogs als Bashers spreken boekdelen. Europeanen vinden het niet erg om op de PS3 te wachten, heren van Sony? Mocht dit alles waar zijn, dan mag je dat citaat wel heel erg letterlijk gaan nemen. >>> Update 13/10 <<<< Eurogamer meldt ons dat er niets aan de hand is. Sony verklaart dat er géén gesprekken zijn geweest waarin Big Ken het over een tweede vertraging gehad zou hebben. De release staat dus nog steeds op maart 2007. Tot zover de geruchten. Move along now, nothing to see here.