Last-gen Ground Zeroes-saves over te zetten naar current-gen MGS 5 | Gamer.nl

Last-gen Ground Zeroes-saves over te zetten naar current-gen MGS 5 | Gamer.nl

Vanaf vandaag is de Gamer.nl-podcast elke maandag te beluisteren! Deze week hebben Erik, Joe en Ron het over Nintendo's nieuwe hardware en strategie op mobiele systemen, de spanningen tussen Konami en Hideo Kojima én vertelt Ron over Battlefield Hardline.

Metal Gear Solid 5: Ground Zeroes verscheen in 2014, als voorproefje op het daadwerkelijke vijfde deel in de Metal Gear Solid-serie. Savegames van Ground Zeroes zijn over te zetten van de vorige generatie consoles naar de huidige, mits op een platform van hetzelfde merk wordt gespeeld. Bijvoorbeeld: Groud Zeroes-saves op de Xbox 360 worden in Metal Gear Solid 5: The Phantom Pain voor de Xbox One herkend.

Voor spelers die zich afvragen hoe het precies zit met het overzetten van data van het ene naar het andere console is er onderstaand overzicht.


De release van Metal Gear Solid V: The Phantom Pain staat gepland op 1 september. Het spel komt dan uit voor de PlayStation 3 en 4, Xbox 360 en Xbox One. Voor de pc verschijnt hij twee weken later.


Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou