Wat oudere gamers kunnen zich zonder twijfel de games uit de Larry Leisure Suit serie herinneren. Deze seksitische, maar o zo grappige adventurereeks vertelde het verhaal over seksueel ongelukkige Larry, die met zijn dubbelzinnige onderbroeken humor trachtte enkele dames het bed in te sleuren, vaak zonder succes helaas.

Dit jaar komt High Voltage Entertainment onder het label van Vivendi met een nieuwe game in de serie, die helaas niet meer Larry zelf als hoofdpersoon bevat, maar zijn kleine neefje Larry Lovage, die psychisch en mentaal niet veel anders in elkaar zit dan zijn oom.

Om aan te tonen dat de game nog steeds even grappig is als de originele adventurereeks heeft Vivendi vandaag een interview met een van de chicks uit de game, een movie waarin Laffer een dame probeert te versieren en een aantal nieuwe screenshots vrijgegeven. Een snabbeltje uit het interview vind je hieronder, voor de rest van de tekst surf je hierheen. De movie download je hier.Bilzarbra, I presume?

Oh… hey. Uh- what was your name again?

Garland. Garland Merriwether.

Oh yeah! So is this gonna be like in a glossy entertainment magazine? Y' know like in the “Fresh Faces” or “Rising Stars” column?

No. Now, I'd like a glass of your finest cabernet and uh… oh, let's see… the “chicken strips”.

Then where are you from? Us? People?

It's on the Internet, actually. Now where are my chicken strips?

I'm off now. This isn't my shift.

I WANT MY CHICKEN STRIPS!

Okay don't have a fit! (to bartender) Don, this guy wants some chicken strips and a “glass of cabernet”.

Met dank aan RDJ134 voor het melden van dit nieuws.