Larian's Riftrunner vindt onderdak bij Digital Jesters | Gamer.nl

Na eerdere trailers deze week is er een derde trailer van No Man's Sky uitgebracht.

Het Vlaamse Larian Studios wist vorig jaar met Divine Divinity aardig wat goede reviews en awards in de wacht te slepen. Men had dan ook een zeer degelijke RPG weten af te leveren welke het midden zocht tu en de die-hard RPG zoals Baldur's Gate en een simpele hack & slasher als Diablo. Hoewel een opvolger op Divine Divinity nog even op zich laat wachten hoeven fans niet te treuren, want met Riftrunner kunnen ze begin volgend jaar wederom een RPG van Larian aan de tand voelen.

Riftrunner is een RPG welke voortbouwt op het Skillsysteem uit Divine Divinty. Het spel maakt gebruik van dezelfde 2D engine, al heeft men hierin dit keer wel 3D karakters weten te implementeren. Men belooft alvast onbeperkte gameplay met random gegenereerde maps en oneindig veel quests om je op stuk te bijten.

Vooralsnog stond Riftrunner voor eind dit jaar gepland en was er nog geen uitgever gevonden. In beide gegevens is verandering gekomen. Zo zal Riftrunner pas in februari volgend jaar verschijnen, maar heeft men wel een uitgever gevonden in het Engelse Digital Jesters. Deze nieuwe uitgever heeft hiermee meteen, naast de twee wat meer ludieke games Track Mania en Virtual Skipper, een echte topper in haar line-up.
Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou