Larian werkt aan grootste Baldur's Gate 3-patch tot nu toe

Larian werkt aan grootste Baldur's Gate 3-patch tot nu toe

Larian werkt aan een nieuwe patch voor Baldur's Gate 3 dat de grootste patch tot nu toe voor de game moet worden.

De patch moet zo'n 60 GB groot worden, zo meldt het bedrijf op Steam, al zal een gedeelte van die ruimte benodigd zijn om eerdere bestanden van het spel te overschrijven. Larian blijft vooralsnog vaag over de inhoud van 'patch 6'. 

Wel meldt het bedrijf dat het deze week op EGX in Londen een nieuwe, speelbare klasse toont. "Wie is er klaar voor magie?" Daarmee lijkt het bedrijf te hinten naar de 'sorcerer'-klasse.

Ook duidelijk is dat patch 6 het mogelijk maakt voor spelers om salami te selecteren. Dat is een referentie naar een interactieve LARP die Larian eerder heeft gehouden en een knipoog naar een trend binnen D&D-sessies waarbij spelers bizarre voorwerpen gebruiken om bijvoorbeeld vijanden aan te vallen. Spelers kunnen straks in de game in elke hand een salami vasthouden, al is het niet duidelijk of dat iets oplevert.

Zeer binnenkort moet Larian een nieuwe Panel From Hell uitzenden, waarin meer details worden gegeven over patch 6. Zover bekend moet Baldur's Gate ergens in 2022 uit Early Access komen. 

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!

Ben benieuwd naar de nieuwe Class, zal wel Sorcerer worden. Dat soort classes zijn altijd leuk dus dat wordt weer een nieuwe playthrough. Tot nu toe wordt de game per patch veel beter dus ze zijn goed bezig!

0
test

Wanneer is deze game af? Wil m graag spelen als die gewoon af is. Hoop op divinity original sin 2 kwaliteit.

0

Aanbevolen voor jou