Lara Croft-games verschijnen pas in 2023 op Nintendo Switch

Lara Croft-games verschijnen pas in 2023 op Nintendo Switch

De twee Lara Croft-games komen pas in de loop van 2023 uit op Nintendo Switch.

Dat heeft ontwikkelaar Feral Interactive laten weten via social media. Lara Croft and the Guardian of Light en Lara Croft and the Temple of Osiris werden vorig jaar al aangekondigd voor Switch, maar sindsdien is het stil rondom de games. "De spellen komen nu in 2023 naar Nintendo Switch. We kijken er naar uit om in het nieuwe jaar meer details te delen!"

Beide spellen zijn oorspronkelijk door Crystal Dynamics ontwikkeld - dat inmiddels samen met de Tomb Raider-franchise verkocht is aan Embracer Group - en worden door Feral Interactive naar de Switch overgezet. Die studio was ook verantwoordelijk voor de geprezen Switch-overzettingen van Grid Autosport en Alien Isolation.

Lara Croft and the Guardian of Light verscheen oorspronkelijk in 2010 op Xbox 360, PlayStation 3, pc en iOS en betreft een isometrische actie-adventuregame. Lara probeert de slechte Xolotl, de 'Keeper of Darkness' die in Midden-Amerika opnieuw tot leven is gekomen, te verslaan. Het vervolg, Temple of Osiris, kwam in 2014 uit op PS4, Xbox One en pc. Ook die game heeft een isometrisch perspectief. Het eerste deel kan met twee spelers doorlopen worden, het tweede deel met vier spelers.

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!

Leuk dat het nu ook eens op de switch komt, maar na zoveel jaar wil ik toch liever eens een nieuw deel. Laat daar de mensen eens eerder aan werken, en een klein team aan een Port voor de switch.

0
test

Jammer, zat al te wachten op deze games. Verder eens met Rijstekorrel, altijd die ports, geef wat nieuws!

0

Aanbevolen voor jou