Lara Croft and the Guardian of Light eind september naar PSN en PC | Gamer.nl

Lara Croft and the Guardian of Light eind september naar PSN en PC | Gamer.nl

Voor de Total War-purist is het ketterij van de hoogste orde: geen historische setting, maar een volledig fictieve wereld waarin orks, vampiers en dwergen elkaar brullend de hersenpan inslaan. Dat is misschien jammer voor de geschiedenisliefhebber, maar Total War: Warhammer belooft meer spektakel dan ooit tevoren.

Lara Croft and the Guardian of Light kost 15 dollar voor zowel PSN als PC, een Europese prijs is nog niet bekendgemaakt. De Xbox 360-versie van het spel verschijnt ruim een maand eerder, op 18 augustus, als onderdeel van de Xbox Live Summer of Arcade en kost 1200 Microsoft punten. Online coöp, leaderboards en voice chat mi en bij de lancering van de Xbox 360-versie, maar zullen tegelijkertijd met de lancering van de PlayStation Network- en PC-versie via een patch beschikbaar worden gesteld.

Square Enix maakte verder bekend dat er voor Lara Croft and the Guardian of Light vijf DLC-pakketten zullen verschijnen, die tu en oktober en december uitgebracht worden. De eerste drie pakketten bevatten nieuwe levels en puzzels, de laatste twee "bekende [speelbare] gamepersonages".

Lara Croft and the Guardian of Light verschilt op een aantal punten van andere games met Lara in de hoofdrol. Zo kent het spel een isometrisch perspectief en ligt de nadruk op coöperatieve gameplay.


Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou