Langverwachte PlayStation-game Wild zou geannuleerd zijn

Langverwachte PlayStation-game Wild zou geannuleerd zijn

Wild, de langverwachte PlayStation-game van Michel Ancel, zou geannuleerd zijn.

Dat meldt journalist Jeff Grubb in een recente Giant Bomb-video. "Ik kan bevestigen dat het volledig geannuleerd is. Wild bestaat niet meer, Wild is dood."

Wild werd in 2014 aangekondigd en zou toen door een team onder leiding van Michel Ancel - bekend van Rayman en Beyond Good and Evil - ontwikkeld worden. In 2015 werd het spel nog eens getoond, maar sindsdien is de game in mysterie gehuld. In 2017 werden wel wat screenshots uitgebracht.

"Ik denk dat Michael Ancel het project heeft verlaten, hij werkt er niet meer aan, het project is geannuleerd", vervolgt Grubb. "Het team dat er aan werkte wilde mogelijk bij elkaar blijven om andere projecten te maken. Ik weet niet of dat nog gebeurt, maar ze lieten wel weten niet meer aan Wild te werken."

Ancel liet vorig jaar weten te stoppen met game-ontwikkeling. Toen werd gemeld dat zijn vertrek uit de game-industrie niet de ontwikkeling van Wild en Beyond Good and Evil 2 zou beïnvloeden.

Watch on YouTube

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Nog nooit van gehoord. Ik snap niet waarom er zo vaak geheimzinnig wordt gedaan over geannuleerde games. Waarom wordt dit niet gewoon meteen bekend gemaakt? Op deze manier hou je mensen die er naar uitkijken alleen maar aan het lijntje.

0
test

@The_Stifmeister Het contact tussen ontwikkelaar/uitgever en consument lijkt soms volledig zoek. Hoe vaak hoor je bekende en vrienden, of lees je geen reacties van andere, waarin verbeterpunten en wensen worden aangegeven. En er wordt vervolgens geen gehoor aan gegeven. Nu hoeft een studio echt niet elk puntje op te pakken, maar als mensen bijvoorbeeld aangeven: het tofste van Bioware vind ik hun goede singleplayer games, waarom besluit je dan in godens naam een multiplayer game te maken? En dat is maar 1 klein voorbeeld. De industrie doet vaag.

0

@Krytuun Nee de industrie kijkt naar waar zij (denken) het meeste geld mee kunnen verdienen. Bij single player games is het lastiger om extra geld dmv lootboxen/skins e.d. te verdienen. Reken er maar op dat er bij bijna elke AAA titel gekeken wordt hoe ze extra kunnen verdienen aan een game.

0
test

Hm. Vraag me gelijk af of Beyond Good & Evil 2 ooit nog eens uit gaat komen. Heb er een beetje een hard hoofd in.

0
test

@clandestine666 Daar is inderdaad al lang niks meer van getoont. Dus blijkbaar niks om heel trots over te zijn bij Ubisoft. Ik vind het ook maar verdacht stil.

0

Aanbevolen voor jou