Lancering Xbox One in China uitgesteld naar eind 2014 | Gamer.nl

Lancering Xbox One in China uitgesteld naar eind 2014 | Gamer.nl

PC REVIEW - Als je gevraagd wordt om een Nederlandse gamedeveloper te noemen, zal je vermoedelijk Killzone-ontwikkelaar Guerrilla Games noemen. Toch zijn er inmiddels ook talloze andere, kleinere studios die fraaie (indie)games hebben uitgebracht. Zo brachten de afgelopen jaren ons onder andere Reus van Abbey Games, Awesomenauts van Ronimo Games en Luftrausers van Vlambeer. Met regelmaat komen er dus kwalitatief degelijke titel van Nederlandse bodem. Nieuw in dit rijtje is Amulware, dat debuteert met Roche Fusion.

Microsoft heeft het Chinese uitstel van de Xbox One tegenover Reuters bevestigd. Een reden voor het uitstel geeft Microsoft niet. De Xbox One zou eigenlijk aanstaande dinsdag 23 september uitkomen. In Nederland kwam de Xbox One ook al vertraagd uit, de spelcomputer is hier sinds 5 september beschikbaar.

In landen als de VS en enkele grote Europese landen is de Xbox One al sinds 22 november 2013 verkrijgbaar. Toen werd de spelcomputer nog standaard gebundeld met Kinect. Microsoft verkoopt sinds juni van dit jaar echter ook een versie van de Xbox One zonder Kinect. Daardoor ligt de instapprijs van de Xbox One met 399 euro gelijk aan die van de PlayStation 4.

Door NUtech/Gamer.nl


Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou