Lady Dimitrescu is iets kleiner in Resident Evil Village-dlc

Lady Dimitrescu is iets kleiner in Resident Evil Village-dlc

In de aankomende The Winter's Expansion-uitbreiding voor Resident Evil Village is de speelbare versie van Lady Dimitrescu iets kleiner gemaakt.

Dat heeft regisseur Kento Kinoshita laten weten aan Polygon. Een van de onderdelen van The Winter's Expansion is de Mercenaries-modus, waarin spelers als verschillende personages kunnen spelen. Eén van die personages is dus Lady Dimitrescu, de vrouw die spelers achtervolgt in het kasteel in de hoofdgame.

In het hoofdspel is Lady Dimitrescu 292,61 centimeter, maar in de Mercenaries-modus zal ze "iets kleiner dan 274 centimeter zijn". Dit is volgens de regisseur gedaan zodat "spelers net niet tegen het plafond aan stoten".

Veel van de imposante lengte van het personage blijft dus wel behouden, en dat is bewust gedaan. "We wisten dat het lastig werd om iemand met zo'n hoogte in de modus te verwerken, maar we vonden het te belangrijk om het niet te doen."

In The Winters' Expansion zit overigens ook een nieuw verhalend segment genaamd Shadows of Rose, dat zich zestien jaar na het hoofdspel afspeelt en om dochter Rose draait. 

The Winters' Expansion komt op 28 oktober beschikbaar. Op die dag komt ook de Gold Edition van Resident Evil Village uit, met daarin de basisgame en de uitbreiding, alsmede multiplayerspel Resident Evil:Verse. Resident Evil Village is beschikbaar voor PlayStation 5, PlayStation 4, Xbox Series X en S, Xbox One, Steam en Google Stadia. Op 28 oktober komt de game ook op Switch uit via de cloud.

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Hi,weet je zeker dat hij uitkomt op stadia?.. Volgens mij wordt daar de stekker toch uitgetrokken.

0

Aanbevolen voor jou