Nieuws

Laatste week Halloween Pass 2 in Red Dead Online

Kortingen en dubbele beloningen

Geschreven door Jari Klapwijk op
Deze week is de laatste kans voor spelers van Red Dead Online om de Halloween Pass 2 te ontgrendelen. Daarnaast zijn er diverse kortingen en dubbele beloningen.

Alle deelnemers van Overrun krijgen tot en met 22 november dubbele RDO$ en XP. Verzamelaars kunnen bij Madam Nazar terecht voor Collector Set Sales met extra Role XP en vijftig procent meer RDO$. Zij geeft ook dikke kortingen op diverse spullen, zoals de Collector’s Bag, Refined Binoculars en de Pennington Field Shovel. Deelname aan het Condor Egg Free Roam-evenement levert 25 procent extra geld en XP op.

De inwoners van Strawberry en Fort Mercer hebben hulp nodig om stand te houden tegen een aanval van gewapende indringers. Dappere spelers kunnen dubbele XP verdienen door Strawberry te verdedigen van 9 tot 15 november en Fort Mercer van 16 tot 22 november. Spelers die Call to Arms spelen, krijgen 2.000 Club XP.

Deze week zijn de laatste dagen van de Halloween Pass 2. Het seizoen eindigt op 22 november. Alle bezitters van de pas krijgen twee shirts en 2.000 club XP. In plaatselijke Stables is er korting op de Collector's Saddle Bag en alle Criollo Paarden. Alle Fast Travel-kosten zijn tot 22 november kwijtgescholden. Red Dead Online-spelers die hun Rockstar Games Social Club-account voor 23 november verbinden met Prime Gaming, krijgen een gratis accessoire en vijftig korting op geselecteerde Multi-Horses.

Dit artikel delen:

Lees meer

Grand Theft Auto: The Trilogy bevat alle muziek uit de heruitgaven uit 2014 Selecte B660-moederborden lijken geen PCIe 5.0 te ondersteunen
0

Reacties op: Laatste week Halloween Pass 2 in Red Dead Online

  • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
  • Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

 

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord met onze voorwaarden voor reacties.