Laatste vier nieuwe Battlefield 3-maps toegelicht | Gamer.nl

Laatste vier nieuwe Battlefield 3-maps toegelicht | Gamer.nl

Voor de Total War-purist is het ketterij van de hoogste orde: geen historische setting, maar een volledig fictieve wereld waarin orks, vampiers en dwergen elkaar brullend de hersenpan inslaan. Dat is misschien jammer voor de geschiedenisliefhebber, maar Total War: Warhammer belooft meer spektakel dan ooit tevoren.

De vijf maps die door Dice werden toegelicht, zijn Grand Bazaar, Kharg Island, Seine Cro ing, Noshahr Canals en tot slot Caspian Border, dat al kort tijdens de bèta van het spel te spelen was. De map Grand Bazaar draait om het vechten in een compacte stad. Het level is een gespiegelde locatie waar beide kanten nagenoeg dezelfde hoofd- en zijwegen en verhogingen hebben. 

De map Seine Cro ing bestaat uit twee delen van Parijs, opgebroken door de rivier Seine. Zowel voertuigen als infanterie zijn volgens Dice belangrijk in dit level. De voertuigen kunnen door de openbare wegen manoeuvreren terwijl de soldaten zich door nauwe steegjes begeven en gebouwen kunnen beklimmen. De laatste doelstelling van de Rush-modus bevindt zich binnen Seine Cro ing in een bankgebouw, dat de grootste binnenlocatie binnen de multiplayer vormt. 

Kharg Island is een map die draait om gevechten met boten en voertuigen. De bedoeling is om het industriële eiland Kharg, gelegen in de Perzische zee, aan te vallen. In de spelmodus Rush begint het aanvallende team op het strand, waar het andere team een verdediging kan opzetten. De laatste nieuwe map die werd toegelicht, is Noshahr Canals. Het industriële havengebied kent een mix van zowel infanterie als boten, helikopters en voertuigen. In de Rush-modus moeten aanvallende spelers langs een luchthaven, treinstation en haven om als het winnende team uit de bus te komen. 


Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou