Laatste episode The Walking Dead krijgt releasedatum

Laatste episode The Walking Dead krijgt releasedatum

Het vierde en laatste deel The Walking Dead: The Final Season is beschikbaar vanaf 26 maart. Dit werd bevestigd op de website van uitgever Skybound. Ook komt er een fysieke kopie van het spel uit.

In januari werd het derde deel van The Walking Dead gelanceerd. Een placeholder in het menu suggereerde toen dat het laatste deel van het seizoen voor eind maart uit zou komen. Via de website van Skybound en het twitter-kanaal van The Walking Dead is dit gerucht nu bevestigd.

Het laatste deel, genaamd Take Us Back, markeert het einde van The Walking Dead-reeks. In september vorig jaar was het nog onzeker of het laatste seizoen afgemaakt zou worden, toen bekend werd dat ontwikkelaar Telltale Games failliet was gegaan. Door dit faillissement werden een aantal titels geannuleerd, waaronder The Walking Dead. Uitgever Skybound besloot echter de game over te nemen, waardoor het laatste seizoen alsnog afgerond kon worden.

Naast het vierde deel in de serie, wordt op 26 maart ook een fysieke kopie van The Walking Dead: The Final Season gelanceerd. Deze zal beschikbaar zijn voor pc, Xbox One en PlayStation 4 en bevat alle vier delen van het laatste seizoen.

The Walking Dead: The Final Season is beschikbaar op pc, Xbox One en PlayStation 4.

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

De titel van de episode is gelijk aan het nummer tijdens de aftiteling van de laatste episode van seizoen 1: https://en.m.wikipedia.org/wiki/Alela_Diane

0

Bedankt voor hetartikel ralph

0

Aanbevolen voor jou