Laatste episode Kentucky Route Zero eind deze maand eindelijk uit

Laatste episode Kentucky Route Zero eind deze maand eindelijk uit

De releasedatum voor het vijfde deel van de Kentucky Route Zero-saga is bekendgemaakt. Dit laatste deel komt op 28 januari uit voor pc. Op deze datum verschijnt ook de volledige game voor consoles.

Het laatste deel van de saga was gepland om in 2018 uit te komen, maar is uiteindelijk naar 28 januari 2020 verschoven. Kentucky Route Zero is een point-and-click adventure opgedeeld in vijf delen waarin spelers het verhaal van een vrachtwagenchauffeur genaamd Conway volgen die veel mysterieuze mensen en situaties op zijn pad krijgt. Hij probeert de fictieve Route Zero af te leggen om een laatste levering te doen voor het antiekbedrijf waar hij voor werkt.

Het eerste deel werd uitgebracht op 7 januari 2013. Het verhaal komt nu dus tot een einde met dit vijfde deel zeven jaar later. Op dezelfde dag wordt ook de console-versie van de volledige game uitgebracht, genaamd Kentucky Route Zero: TV Edition. De game is dan ook beschikbaar op PlayStation 4, Switch en Xbox One. Deze editie van de game is in 2017 al bekendgemaakt. Bekijk hieronder de trailer voor Kentucky Route Zero: TV Edition.

Watch on YouTube

De laatste episode van Kentucky Route Zero voor pc en Kentucky Route Zero: TV Edition voor PlayStation 4, Switch en Xbox One komen op 28 januari 2020 uit.

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Had uberhaupt nog nooit gehoord van deze game. Maar eens even recensies opzoeken.

0
test

Deze gebruiker is verwijderd

0

Aanbevolen voor jou