Nieuws

Laatste deel The Walking Dead: Michonne komt op 26 april uit

Einde van het miniseizoen

Geschreven door Michel Musters op

De derde en laatste aflevering van het miniseizoen van The Walking Dead: Michonne verschijnt op 26 april voor PlayStation 4, PlayStation 3, Xbox One, Xbox 360, pc, Mac, iOS en Android.

In dit laatste deel wordt het verhaal over Michonne, die een onschuldige familie van criminelen probeert te beschermen, ten einde. 


De eerste twee seizoenen van Telltale's adventurereeks waren erg succesvol. Het is dan ook te verwachten dat na dit tussenseizoen er aan een derde seizoen van de reeks, gebaseerd op de gelijknamige comics, gewerkt gaat worden.

Dit artikel delen:

Lees meer

'NX krijgt veel meer Nintendo-games dan Wii U' Makers Bastion en Transistor kondigen nieuwe game aan
2

Reacties op: Laatste deel The Walking Dead: Michonne komt op 26 april uit

 • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
 • avatar

  Grohe

  • 20 april 2016 12:17
  @Apetjoek,

  ik maak dat op uit het feit dat je niet kan verkroppen dat er mogelijk een verbeterde versie van de PS4 uitkomt. Daarbij verwijzend naar het verleden toen alles nog anders en beter was (en 2x zo duur, maar alla). Technologie ontwikkelt zich nu eenmaal en niemand verplicht je mee te gaan en in geval van de ps4 ondervindt je geen hinder wanneer je niet de stap naar een 4.5 maakt.
  ''Early adopters'' vind ik ook maar een loze term in deze. Verwachten dat de early adopters cyclus 8 jaar duurt is niet meer van deze tijd imo. 4 jaar is gewoon netjes en je wordt ook niet genaaid.

  Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord met onze voorwaarden voor reacties.
 • avatar

  ShadowX

  • 20 april 2016 10:14
  Heb de deel 1 van de 3 episodes gespeeld en was vrij kort maar wel zeer krachtig zoals ik gewoon verwacht had, deel 2 en 3 download ik zodra deel 3 uit is over 6 dagen.

  Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord met onze voorwaarden voor reacties.

 

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord met onze voorwaarden voor reacties.