Laatste Cuphead-dlc uitgesteld naar volgend jaar

Laatste Cuphead-dlc uitgesteld naar volgend jaar

De laatste uitbreiding voor Cuphead is uitgesteld naar 2021, zo laat Studio MDHR weten.

Via social media kondigde de ontwikkelaar dat aan. 'The Delicious Last Course' had eigenlijk nog dit jaar uit moeten komen, maar staat nu voor een release in 2021 gepland door de uitdagingen van het ontwikkelen van games tijdens de situatie omtrent het coronavirus.

The Delicious Last Course bevat Ms. Chalice als een nieuw speelbaar personage. Zij heeft een eigen moveset en kan zowel in de nieuwe content als het complete spel bestuurd worden. Ook is er een compleet nieuw eiland met nieuwe eindbazen speelbaar, alsmede nieuwe wapens om deze bazen mee aan te vallen.

Cuphead is nu beschikbaar op Xbox One, pc, PlayStation 4, Switch en Mac.

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!

Beetje slecht dit het hele jaar hoor je niks meer over de dlc die dan dit jaar zogezegd had moeten uitkomen en dat terwijl de dlc al eens is uitgesteld (terwijl je al in je achterhoofd weet dat dit niks meer gaat worden zo tegen het einde van het jaar). Maar bijna iedereen gebruikt tegenwoordig corona als het excuus voor alles. Begrijp me niet verkeerd deze studio heeft veel werk aan cuphead en dus ook de dlc want veel word getekend en dat in veel grotere maten dan bij andere spellen gebeurd. Maar beetje slecht dat je nu de dlc uitstelt zonder maar überhaupt een releasedatum te hebben gezegd, ook totaal geen gameplay gezien op een trailer van iets van een minuut. Minstens wat je kunt doen voor de fans is 10 minuten gameplay laten zien van de dlc. Al met al verheug ik me op de dlc heb cuphead uitgespeeld met alles s en p ranks.

0
test

@Daywalker Akkoord. Deze DLC is al aangekondigd op het moment Cuphead het dag licht zag. Dat is 2018 uit mijn hoofd? Het enigste wat ik tegen die tijd heb gezien is inderdaad een korte trailer en meer niet. Helaas. Net wat je aangeeft heb ik inderdaad het gevoel dat elk bedrijf te pas en te onpas de welbekende "Coronakaart" trekt om maar niet te hoeven voldoen aan de eisen die zij zichzelf opleggen. Dan bedoel ik niet perse deze studio maar over het algemeen. Bij voorbaat krijg je al een mail "Door Corona .. …".

0

@AGxKiiNG Volgens mij werd de dlc in 2019 aangekondigd maar maakt ook niet veel uit komt er op neer dat het een beetje belachelijk veel word uitgesteld en dat daarbij ze zo goed als niks hebben laten zien. Cyberpunk 2077 is ook zo'n gevalletje maar hier laten ze tenminste nog veel gameplay zien zonder teveel te spoilen. Als klein goedmakertje van studio mdhr zou ik zeggen gooi ff een gameplay video van 10 minuten ofzo online dan kunnen fans ook zien wat je gedaan hebt en hou je de hype er ook een beetje bij. Dat het uitgesteld word vind ik al teleurstellend genoeg maar ook nog eens niets laten zien de afgelopen 2 jaar van de dlc is gewoon redelijk slecht ook al weet ik dat de dlc niet teleur gaat stellen.

0
test

@Daywalker AnGrY gAmErT

0

@Baukereg angry? Zou toch nog maar eens goed leren lezen dan zie je dat ik enkel feiten aanhaal en het enige wat jij kan zeggen is dit en dan helemaal die meme shizzle erbij halen? Zegt genoeg over jou. Dit heeft niks met boos te maken, dit heeft ermee te maken dat studio mdhr gewoon laks is in de communicatie naar de fans en ze stellen de dlc al dadelijk 2 jaar uit bedoel we hebben het over een dlc hé geen volledige game.

0

@Daywalker Dat is echt een epische hoeveelheid entitlement. Niemand is je ook maar iets verschuldigd.

0

@gimbal2 zeg ik ook maar 1 ding dat ze me iets verschuldigd zijn? Ik geef gewoon aan dat studio mdhr slechte communicatie heeft naar hun fans zeker als je 1 trailer van een minuutje hebt na 2 jaar werken voor een dlc.

0
test

Deze gebruiker is verwijderd

0

@Daywalker Maar bijna iedereen gebruikt tegenwoordig corona als het excuus voor alles. @Gamer.nl geef deze man een ban for life aub. Deze comments zijn nutteloos.

0

@niqomipa buiten het feit dat je altijd wat te zeuren heb op dit forum want ik zie vaak genoeg jouw comments maar je bent toch wel echt een drama queen als je de 2de wereldoorlog vergelijkt met dit, dit word groter gemaakt dan dat het is. Mensen in supermarkten moeten ook gewoon elke dag na het werk en worden omringd met mensen elke dag en een studio die perfect vanuit thuis kan werken moet alweer uitstel ach ja wat hebben ze het zwaar hé

0

Aanbevolen voor jou