Laatste Borderlands 3-dlc verschijnt op 10 september

Laatste Borderlands 3-dlc verschijnt op 10 september

Gearbox heeft de derde en tegelijk laatste uitbreiding van Borderlands 3 onthuld. Psycho Krieg and the Fantastic Fustercluck verschijnt op 10 september.

De afgelopen dagen hintte de ontwikkelaar al naar de nieuwe dlc. De laatste uitbreiding voor de lootshooter speelt zich af in het hoofd van de psychopathische Krieg, waardoor de nadruk extra op geweld komt te liggen. Wetenschapper Patricia Tannis vermoedt dat ze gek zijn geworden door het kennen van een speciale plek genaamd Vaulthalla.

De uitbreiding moet naast de nieuwe setting ook nieuwe loot bevatten, dat ook in de rest van de game gebruikt kan worden. Hieronder vallen nieuwe legendarische wapens en cosmetische items. Psycho Krieg and the Fantastic Fustercluck komt naar PlayStation 4, Xbox One en pc en is onderdeel van de seizoenspas, maar kan ook los gekocht worden.

Op 10 september komt er ook een gratis update naar Borderlands 3 die de levelcap naar 65 verhoogt. Dit wordt de laatste boost van de levelcap.

Vanavond om 22:00 uur Nederlandse tijd houdt Gearbox een livestream via zijn Twitch-kanaal waar regisseur Maxime Babin geïnterviewd wordt over de aankomende dlc.

Watch on YouTube

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!

Nice, het doet me heel erg aan de Claptastic Voyage DLC van the pre-sequel denken, dat was tot nu toe mijn favoriete Borderlands content ondanks dat de base game wat problemen had. Gestoorde actie, dat is waar ik de games voor koop en speel. Het is overigens niet zeker dat dit de laatste DLC is - het is de laatste DLC van season 1. Wacky Randy heeft hier en daar al hints gedropt dat er mogelijk nog meer aankomt. Het is nog steeds een game waar ze geld mee printen, dus waarom zouden ze nu al stoppen.

0

Vierde DLC natuurlijk haha. Zover bekend zullen er geen grote DLC meer komen zoals nu maar wel kleinere zoals bij BL2 het geval was. Ze zullen zich nu eerder focussen op BL4 voor de nieuwe generatie consoles.

0

Aanbevolen voor jou